2015.09.05. Lassan 10 honapos vagy, 2. Strandolas, Új emeletes ágy

Szia Pöttöm!
Megint eltelt néhány hét :) Azóta voltunk megint egyet starndolni, és képzeld, babakocsival! Odafelé tök jól elvoltál az úton, a buszon se féltél, és a jó másfél km séta közben is nyugodtan üldögéltél, gagyorásztál magadban. Délelötti alvásod után mentünk. 11 kor keltél, 12 körül értünk ki. Leparkoltunk a Strand legvégén, te azonnal nekiálltál kipakolni a szatyrot, meg matatni a babakocsi kosarában. Alaposan bekentünk mindenkit 50faktoros Avonos naptejjel, és go a vizbe. Ez egy igazi strandolos nap volt. Tűzött a nap, ezer ember volt a vizben, alig volt annyi hely, hogy korbeforduljunk, de azert jo volt. 14 ora korul kijott apud kolleganoje, a Barbi is hozzank. Nagyon szimpik voltatok egymasnak. Hagyta, hogy szabadon rangasd a fel meter hosszu fonott varkocsat, adott neked a szivoszalas kis uditojebol, baratkoztatok. :) A gyerek medenceben mindig minden fiu az uszogumidon levo dudat akarta nyomkodni, meg kiprobalni magat a cuccot, alig lehetett levakarni oket :D A hideg vizet is elvezed. A kis labaiddal rugdalozol, probalsz uszni, de nem nagyob haladsz. Annyira vigyorogsz mostanaban mindenkire, hogy fulig er a szad. A medenceben is megjegyeztek paran, milyen edes vagy :)
Aztan ettunk, vittunk szendvicseket, vettunk peksutit, kakaoscsigat meg Sajtos croassoint-t. Te persze mindenbol ettel :) Ittal is, aztan go vissza a vizbe. Kint voltunk otig. Aztan Barbival egyutt elindultunk haza, megint beraktunk a kocsiba, es ugy bealudtal, hogy öröm volt nezni :) Aztan, mikor itthon betoltunk a lakasba ilyedten ebredtel, hogy hol vagy? Aztan megnyugodva szokas szerint alig tudunk este elaltatni. Ejjel pedig sokszor felkeltel, fetrengtel jobbra balra, apud ki is koltozott a te szobadba, mert nem hagytal neki helyet.
Masnap a szar ejszaka miatt eleg hazsartos voltam. Raadasul azt almodtam hajnalban, hogy apamekkal uvoltozok, elkuldom oket a p.csaba, mert megint bunkok. A fel nap azzal telt el, hogy szidtam mindenkit. Aztan kitalaltam, hogy menjunk le fagyizni, megint babakocsival, amit mostanaban csodalval hataros modon elviselsz, es kaptal egy ures tolcsert, jot setaltunk, apud adott gyumifagyis darabkakat, szoval jo volt :)
De veget ert a nyar. Gyorsan. Mar szeptember van. Apud egesz evben eddig 8 napot volt szabin, ebbol 3 tavalyi, iden meg 27 kiveheto napja van, amit kb kizart, hogy mind ki is adnak iden.
Tegnap letette a kresz vizsgat :) Egy lepessel kozelebb vagyunk az autonkhoz :)
Es szinten tegnap az egyik fonoketol kaptal egy "emeletes" agyat. Nekem fejmagassaban vagy, beleteszunk, alatta ures ter. Be lett teve a jobb felso sarokba, az ablak melle, ala a ket fiokos szekrenyed, meg a zsak, meg nagy ruhak. Macis matraca van, letraja, meg rogzitheto hozza csuszda, de az mar nincs meg. Talan tudunk szerezni. Imadod. Egy napj van meg, parszor beletettunk, fulig ero szajjal masztal benne fel ala. Alig gyoztunk az agy melett szaladgalva utol erni, hogyha felallsz, ki ne ess. A letra a fal fele nez, 4-5 eves korodig nem valoszinu, hogy alszol benne, nem kockaztatjuk meg, hogy felmassz, es leess. De igy, par percig poen. :) A kisagyad most az ajtod melle kerult, ha kinyitjuk, rogtob latunk teged ott aludni benne, de igy jobban hallasz te is minden zajt. Bar hamarabb kiveszlek, ha sirsz, en elobb leteszlek, stb. Ugyse alszol benne több, mint ket orat...
Holnap lesz ket hullamos papagajunk!!! Egy feher fiu es egy valoszinuleg zold lany :) Elmegyunk egy tenyeszto srachoz, es kivalasztjuk. Kalitka, homok, kaja, hinta van, mar csak a madarkak kellenek. Es meg elotte, egy honap utan eloszor jonnek apud szulei is latogatoba, fognak neked orulni :)
Ma kezet fogtal Ribizlivel, es mostanaban kezded be is tenni a dolgokat, nem csak kivenni :) Ha mondom, hogy kerem szepen, kezembe nyomod az aktualis jatekot, es azt mondogatod, hogy egy, egy meg hat hat :)
Na joccakat Csoppseg! Szeretlek!